Zur Navigation | Zum Inhalt
Uvjeti korištenja trgovine Dužnici.net PDF Ispis E-mail

Korištenjem bilo kojeg dijela trgovine Dužnici.net (smješten na internetskoj adresi trgovina.duznici.net) i svih njegnih dijelova u vlasništvu  tvrtke "Napredne tehnologije i sustavi d.o.o." (u daljnjem tekstu: NTS) automatski prihvaćate ove uvjete korištenja.

Posjetitelji i registrirani korisnici su dužni redovito čitati ove uvjete korištenja, te se smatra da su kontinuiranim korištenjem trgovine Dužnici.net ili bilo kojeg njezinog dijela, u svakom trenutku upoznati s aktualnim uvjetima korištenja, te da su ih razumjeli u cijelosti.

Sastavni dio uvjeta korištenja trgovine Dužnici.net svakako su i uvjeti kupnje.

Niti jedan dio trgovine Dužnici.net ne smije se koristiti u nezakonite svrhe niti za promoviranje istih.

TRGOVINA DUŽNICI.NET

NTS posjetiteljima i registriranim korisnicima u dobroj namjeri osigurava mogućnost pregledavanja i naručivanja proizvoda NTS-a, ukoliko ne krše ove uvjete korištenja.

Trgovina Dužnici.net sastoji se od tri osnovne kategorije proizvoda:
1. skraćeni boniteti
2. detaljni boniteti
3. boniteti država

Pristup trgovini Dužnici.net i svim njegovim sadržajima dozvoljen je osobama bilo koje dobi, osim ako je naznačeno drugačije. Oznaka 18+ na pojedinim sadržajima označava da je korištenje sadržaja dozvoljeno isključivo osobama starijim od 18 godina.

AUTORSKA PRAVA

NTS polaže autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, audio/video materijale, baze podataka i programerski kod) na internetskoj domeni duznici.net.

Programsko rješenje koje služi za unos, pohranu i obradu podataka registriranih korisnika kao i web aplikacije na internetskoj domeni duznici.net zajedno sa pratećom dokumentacijom, funkcionalnostima, izgledom i dizajnom tih web aplikacija i stranica uključivo sve programske kodove bilo koje vrste i u bilo kojem obliku vlasništvo su NTS-a, a na kojima NTS u cijelosti pridržava svoja moralna i imovinska autorska prava te druga odgovarajuća prava mjerodavna za intelektualnu svojinu i prava industrijskog vlasništva.

Zabranjeno je svako mijenjanje, presnimavanje, objavljivanje i/ili kopiranje sadržaja, aplikacija, stranica i/ili koda u cjelini ili djelomice od strane posjetitelja, registriranih korisnika i/ili trećih osoba, a bez posebne suglasnosti NTS-a. Isto će se smatrati neovlaštenim korištenjem (internetskih stranica) portala Dužnici.net, kao i kršenjem autorskih prava, te su takvi postupci podložni tužbi.

LINKOVI NA VANJSKE STRANICE

Trgovina Dužnici.net sadržava linkove na web stranice izvan vlastitog portala. NTS linkove objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

NTS štiti privatnost posjetitalja u najvećoj mogućoj mjeri.

NTS može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o posjetiteljima dobivene tijekom korištenja portala (npr. podaci o računalu, o internet provideru, o internet pretraživaču i dr.).

NTS se obavezuje da prikupljene privatne podatke posjetitelja poput e-mail adrese, imena i prezimena neće bez dozvole istih prodavati niti distribuirati, osim demografskih podataka za skupinu korisnika bez odavanja privatnih podataka.

NTS se obavezuje da će čuvati privatnost posjetitelja portala Dužnici.net, osim u slučaju teškog kršenja ovih uvjeta korištenja i/ili nezakonitih aktivnosti posjetitelja.

REGISTRIRANI KORISNICI

Registriranjem i kasnijim prijavama na servis Dužnici.net posjetitelji postaju registrirani korisnici. Njihov odnos potom je definiran posebnim ugovorom.

Registrirani korisnici ostvaruju pogodnosti sljedeće pri kupnji:
1. posebna cijena za paket skraćenih boniteta "Hrvatska"
2. popust na cijenu detaljnog boniteta "Hrvatska"

IZMJENE I DOPUNE UVJETA KORIŠTENJA

NTS zadržava pravo da bez najave promijeni ili dopuni ove uvjete korištenja. O važnim promjenama i dopunama NTS može obavijestiti posjetitelje i registrirane korisnike objavljivanjem na trgovini Dužnici.net (ali to nije nikako obavezan). Korištenjem bilo kojeg sadržaja na trgovini Dužnici.net smatra se da ste upoznati s najnovijim uvjetima korištenja.

Posljednje izmjene: 05. ožujka 2011. godine

 
Skraćeni boniteti 'HR'
1.900,00 +PDV
(cijena za korisnike)Detaljni boniteti 'HR'
359,10 +PDV
(cijena za korisnike)